Σχετικα με εμας image
Σχετικα με εμας

Red Personal Care

Στα Red Personal Care έχουμε δημιουργήσει ένα αρμονικό, γαλήνιο περιβάλλον για την προσωπική φροντίδα γυναικών και ανδρών, που απαιτούν ποιότητα στη ζωή τους, με ολιστικές φροντίδες που αναζωογονούν και χαρίζουν ηρεμία και ομορφιά. Με επιστημονική γνώση και κατάρτιση και πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αισθητικής και του κομμωτηρίου, σας προσφέρουμε απολαυστικές και αποτελεσματικές περιποιήσεις.

Στα Red Personal Care λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τις ανάγκες και τα θέλω του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, οι καινοτόμες τεχνικές, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες προσώπου, σώματος, μαλλιών και άκρων, καθώς και τα επιλεγμένα προϊόντα συναντούν την εξατομικευμένη φροντίδα και το personal touch.

 Πιστεύουμε πως ακόμη και οι καλύτερες μεθοδολογίες δεν αποδίδουν τα μέγιστα εάν δεν εφαρμοστούν με τον κατάλληλο τρόπο και από εξειδικευμένους συνεργάτες.

red personal care
Personal Care

Red Society

Με την πρώτη σου επίσκεψη στα Red Personal Care γίνεσαι μέλος του Red Society και συμπληρώνοντας 7 υπηρεσίες επωφελείσαι έκπτωση - 50% στην επόμενη της επιλογής σου.

Εμείς προτείνουμε.... Εσύ διαλέγεις!

Σταθερή έκπτωση για κάλυψη πολλαπλών αναγκών - 20%, - 25%, - 30% σε όλες τις υπηρεσίες σε πακέτα αξίας 300€, 600€, 1.000€ αντίστοιχα.

00

χρόνια εμπειρίας

00

υπηρεσίες περιποίησης

00

εξειδικευμένοι συνεργάτες

00

+

ευχαριστημένοι πελάτες κάθε μήνα

TESTIMONIALS

Είπαν για εμάς

Η γνώμη σας είναι πολύτιμες για εμάς καθώς μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.