Κλείστε
το ραντεβού σας

Α. Παπαναστασίου 133 & Μαρτίου
542 50, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

  • Τρίτη - Παρασκευή 10:00 - 19:30
  • Σάββατο 10:00 - 15:00
  • Κυριακή, Δευτέρα Κλειστά
Ριζική αποτρίχωση Apilus με βελόνα image

Ριζική αποτρίχωση Apilus με βελόνα

Με τη ριζική αποτρίχωση Apilus καταστρέφουμε τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που βρίσκονται στο θύλακα και είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση των τριχών. Η ριζική αποτρίχωση γίνεται με αποστειρωμένη βελόνα μιας χρήσης ακολουθώντας είτε τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης ή της θερμόλυσης, ή το συνδυασμό αυτών.

Οι τρίχες καταστρέφονται και απομακρύνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας αφήνοντας απαλή και χωρίς τρίχες την περιοχή, εξασφαλίζοντας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή σταδιακή και οριστική μείωση της τριχοφυΐας στο σημείο.

Με τη ριζική αποτρίχωση Apilus επιτυγχάνεται μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο ή στο σώμα, ακόμη κι εκείνης που δεν αντιμετωπίζεται οριστικά με το laser ή με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης.

Μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους τριχών και δερμάτων, ανώδυνα με ασφάλεια και άνεση.

Personal Care

Προγράμματα Δερματικής Υγείας

Τα προγράμματα αποτελούνται από 4 συνεδρίες με στόχο τη συνολική αναδιαμόρφωση του δέρματος.

Περιλαμβάνουν: δερμοανάλυση, λήψη ιστορικού, δερματική αξιολόγηση, επιλογή ενεργών συστατικών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών καταστάσεων.


Περισσότερα
Personal Care

Προγραμματα Body Shaping

Τα προγράμματα σώματος "Shaping" είναι εξατομικευμένα και διαμορφώνονται με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Περιλαμβάνουν: λιπομέτρηση, λήψη ιστορικού, αξιολόγηση αναγκών, διατροφικό πλάνο, επιλογή συνδυαστικών μεθοδολογιών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων του σώματος.


Περισσότερα