Κλείστε
το ραντεβού σας

Α. Παπαναστασίου 133 & Μαρτίου
542 50, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

  • Τρίτη - Παρασκευή 10:00 - 19:30
  • Σάββατο 10:00 - 15:00
  • Κυριακή, Δευτέρα Κλειστά
Elos Technology image

Elos Technology

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ElosTM (ηλεκτρο – οπτική ενέργεια) χρησιμοποιεί τη συνεργική δράση του παλμικού φωτός (φωτεινή ενέργεια) και των ραδιοσυχνοτήτων (ηλεκτρική ενέργεια) σε συνδυασμό με σύστημα τοπικής ψύξης. Ο συνδυασμός αυτός (ElosTM – Electro Optical Synergy) οδηγεί στη θερμική καταστροφή του τριχικού θύλακα και εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε όλες τις μορφές τριχοφυΐας (σκούρες, λευκές, ξανθές, χνούδι) με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Αυτό καθιστά το θύλακα ανίκανο να υποστηρίξει την ανάπτυξη της τρίχας, με αποτέλεσμα, μετά από μερικές θεραπείες, να προκαλείται μόνιμη μείωση της τριχοφυϊας στην περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες γίνονται σταδιακά πιο ανοικτόχρωμες και λεπτές, αλλά και βραδύτερα αναπτυσσόμενες μετά από κάθε συνεδρία.

Personal Care

Προγράμματα Δερματικής Υγείας

Τα προγράμματα αποτελούνται από 4 συνεδρίες με στόχο τη συνολική αναδιαμόρφωση του δέρματος.

Περιλαμβάνουν: δερμοανάλυση, λήψη ιστορικού, δερματική αξιολόγηση, επιλογή ενεργών συστατικών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών καταστάσεων.


Περισσότερα
Personal Care

Προγραμματα Body Shaping

Τα προγράμματα σώματος "Shaping" είναι εξατομικευμένα και διαμορφώνονται με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Περιλαμβάνουν: λιπομέτρηση, λήψη ιστορικού, αξιολόγηση αναγκών, διατροφικό πλάνο, επιλογή συνδυαστικών μεθοδολογιών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων του σώματος.


Περισσότερα