ACNE Solution image

ACNE Solution

Η Acne Solution στηρίζεται στην ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος με απαραίτητα συστατικά όπως οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και αντιφλεγμονώδη στοιχεία που μεταφέρονται στο δέρμα μέσω του συστήματος  pH-DVC.

Όταν τα ενεργά συστατικά έρθουν σε επαφή με το δέρμα, λειτουργούν ως μόρια που έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν πρωτόνια στις διάφορες στιβάδες του δέρματος, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού και τη βέλτιστη επιδιόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Μία θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη ώστε να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση και στον έλεγχο πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων με αντιφλεγμονώδη οφέλη, με ισχυρή κερατολυτική δράση. Βοηθάει στην ομαλοποίηση του προβληματικού δέρματος.

Η  Acne Solution είναι ιδανική για την αποκατάσταση δερμάτων με:   τάση για ακμή
    υπερβολική λιπαρότητα
    διεσταλμένους πόρους
    επιφανειακές ουλές
    μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχωση
Personal Care

Προγράμματα Δερματικής Υγείας

Τα προγράμματα αποτελούνται από 4 συνεδρίες με στόχο τη συνολική αναδιαμόρφωση του δέρματος.

Περιλαμβάνουν: δερμοανάλυση, λήψη ιστορικού, δερματική αξιολόγηση, επιλογή ενεργών συστατικών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών καταστάσεων.


Περισσότερα
Personal Care

Προγραμματα Body Shaping

Τα προγράμματα σώματος "Shaping" είναι εξατομικευμένα και διαμορφώνονται με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Περιλαμβάνουν: λιπομέτρηση, λήψη ιστορικού, αξιολόγηση αναγκών, διατροφικό πλάνο, επιλογή συνδυαστικών μεθοδολογιών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων του σώματος.


Περισσότερα