Ηλεκτροθεραπεία image

Ηλεκτροθεραπεία

Το ΕΜS - Electronic Muscle Stimulation βασίζεται στην μέθοδο της ηλεκτρο-μυοδιέγερσης και επιτυγχάνει  επιδερμική και μυϊκή σύσφιξη.

Πρόκειται για μία κλασσική μέθοδο μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης του σώματος. Η τόνωση όλων των μυϊκών ομάδων, η σύσφιξη των γλουτών και των μπράτσων επιτυγχάνεται αποτελεσματικά με τα προγράμματα ηλεκτρο-μυοδιέγερσης.

Κατά την έναρξη της θεραπείας τοποθετούνται αυτοκόλλητα pads - ηλεκτρόδια στην περιοχή εφαρμογής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας αισθανόμαστε τη σύσπαση των μυών.

Οφέλη:

  • ανάπλαση και σφριγηλότητα
  • σύσφιξη και επανόρθωση
  • λεμφική αποτοξίνωση

Με την ηλεκτροθεραπεία  προκαλούμε το σώμα και τους μύες να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη συμβατική άσκηση.

Είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες.

Personal Care

Προγράμματα Δερματικής Υγείας

Τα προγράμματα αποτελούνται από 4 συνεδρίες με στόχο τη συνολική αναδιαμόρφωση του δέρματος.

Περιλαμβάνουν: δερμοανάλυση, λήψη ιστορικού, δερματική αξιολόγηση, επιλογή ενεργών συστατικών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών καταστάσεων.


Περισσότερα
Personal Care

Προγραμματα Body Shaping

Τα προγράμματα σώματος "Shaping" είναι εξατομικευμένα και διαμορφώνονται με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Περιλαμβάνουν: λιπομέτρηση, λήψη ιστορικού, αξιολόγηση αναγκών, διατροφικό πλάνο, επιλογή συνδυαστικών μεθοδολογιών, διαμόρφωση εξατομικευμένου πρωτόκολλου θεραπείας για την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων του σώματος.


Περισσότερα